بهترین خدمات صادرات به ارمنستان را به جهان کالا بسپارید:

صادرات به ارمنستان با جهان کالا کارگو

صادرات به ارمنستان یکی از مقاصد جذاب صادراتی در دهه اخیر توانسته توجه تجار و صادرکنندگان را به خود جلب کند، کشور ارمنستان و بازارهای مختلف آن به دلیل موقعیت جغرافیایی خود فرصت های تجاری زیادی را پیش روی تجار قرار داده است.

مشکلات و ایجاد درآمد دلاری با توسعه روابط سیاسی با ایران، رشد اقتصادی ارمنستان که یکی از اعضای اقتصادی اوراسیا است، تمایل آن را برای برقراری روابط اقتصادی با ایران افزایش داده است.این موقعیت ها در کنار همجواری فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی بازارهای ارمنستان و ایران، فرصت های صادراتی را فراهم کرد که نباید به راحتی از کنار آن گذشت.

بیشتر بخوانید : صادرات به خارج از کشور

برای کسب اطلاعات بیشتر از قوانین و هزینه های مربوط به صادرات به ارمنستان می توانید با شماره تلفن های شرکت جهان کالا کارگو تماس بگیرید و مشاوره خوبی در این زمینه دریافت نمایید :

۰۲۱۶۶۵۷۱۱۳۰

۰۲۱۶۶۵۷۱۱۳۱

۰۲۱۴۴۶۶۶۹۳۱

۰۲۱۴۴۶۶۶۹۲۴ 

۰۲۱۵۱۰۰۵۲۴۸

۰۹۱۲۵۷۵۴۰۹۵

 

صادرات به ارمنستان : بررسی وضعیت تجارت ایران و ارمنستان

ارمنستان که یکی از همسایگان شمالی ایران است و مرز وسیعی دارد به عنوان یکی از نقاط صادراتی مطرح شده و محصولات ایرانی از دیرباز به این کشور وارد می شود. این کشور در سال ۲۰۱۵ به عنوان یکی از اعضای اقتصادی اوراسیا شناخته شد و ایران نیز یکی از اعضای این اتحادیه است.

با توجه به این موضوع و قوانین حاکم بر این اتحادیه، صادرکنندگان امتیازات ویژه ای برای اعضای این انجمن دارند.بر اساس اخبار منتشر شده، صادرات ایران به ارمنستان نسبت به سال گذشته ۵۶ درصد افزایش یافت و از مرز ۱۱۰ میلیون دلار گذشت. تنوع اقلام صادراتی و ممنوعیت واردات از ترکیه در ارمنستان، امکان مبادلات صادراتی در ایران را فراهم کرد.

چگونه از ایران به ارمنستان کالا صادر کنیم؟

چگونه از ایران به ارمنستان کالا صادر کنیم

صادرات کالا از طریق زمینی به ارمنستان به دلیل هم مرز بودن این کشور با دو استان انجام می شود و حمل و نقل جاده ای یکی از مهم ترین و جدی ترین وسایل حمل و نقل کالا می باشد. با توجه به شرایط ارائه شده، کلیه محصولات وارداتی به ارمنستان مشمول تعرفه گمرکی بوده و رعایت آن برای کلیه صادرکنندگان الزامی است.

مراحل و شرایط صادرات کالا به ارمنستان:

پس از اینکه محصول صادراتی به ارمنستان و انتخاب وسیله حمل و نقل، محصول باید در اداره گمرک ارمنستان ثبت شود. این کشور دارای ۵ گمرک منطقه ای، ۴ گمرک ویژه و ۶ نقطه مرزی است که کالا باید در آنها اظهار و در گمرک ثبت شود.

به استثنای فرودگاه بین المللی ایروان که در خود فرودگاه انجام می شود. در واقع کلیه کالاهایی که به قلمرو گمرکی ارمنستان وارد می شوند باید ظرف مدت ۱۰ روز ثبت شوند.پس از این مرحله، معاملات مرزی در گمرک باید توسط بازرگان انجام شود.

در واقع به تسریع این فرآیندها کمک می کند. در مرز، کالاها بر اساس سامانه الکترونیکی گمرک با تقسیم بندی به سه کانال قرمز، سبز و زرد طبقه بندی می شوند. هر کدام از این کانال ها طبق قوانین ارمنستان شرایط متفاوتی دارند.

محصولات با کانال سبز بدون تایید از مرز عبور می کنند، کانال قرمز برای محصولات مشمول تایید مدارک و معاینه فیزیکی کافی است و فقط تایید سند برای کانال زرد کافی است.

ارمنستان یک فرآیند به اصطلاح “یک توقفگاه” دارد که در آن تجار و صادرکنندگان برای دریافت گواهی اصالت به Ekspertiza Limited در وزارت صنعت و معدن مراجعه می کنند. ضمناً در صورتی که محصولات کارخانجات ملزم به داشتن گواهی بهداشت از کشور مبدا باشند، دارو باید مورد تایید سازمان داروسازی و بهداشت ارمنستان و محصولات کشاورزی وزارت کشاورزی باشد.

قوانین گمرکی ارمنستان:

قوانین گمرکی ارمنستان پرداخت اجباری را در چهار حوزه از تجار و صادرکنندگان الزامی می کند و این مبالغ باید به این سازمان پرداخت شود.طبق ماده ۱۰۲ قانون گمرک ارمنستان، عوارض گمرکی صادرات به ارمنستان باید توسط صادرکنندگان پرداخت شود که میزان این مالیات بین ۰ تا ۱۰ درصد است.

کالاهای وارد شده به ارمنستان علاوه بر مالیات مشمول پرداخت گمرکی نیز می باشند و صادرکنندگان باید تشریفات گمرکی، ثبت گمرکی، وزن محموله، هزینه فرم و سند را به کشور ارمنستان و اداره گمرک پرداخت کنند.

هزینه این موارد به حجم پست، تعداد فرم ها و … بستگی دارد. بسته به آن متفاوت است.مالیات بر ارزش افزوده باید ظرف ۱۰ روز کاری پس از واردات پرداخت شود. این مبلغ شامل ۲۰ درصد فعالیت اقتصادی است که دولت از همه از جمله واردکنندگان دریافت می کند.

مالیات غیر مستقیم آخرین نوع پرداخت اجباری است که توسط دولت ارمنستان بر روی برخی کالاها اعمال می شود. این کالاها شامل کالاهای تولید داخل، مشروبات الکلی وارداتی، فرآورده های دخانی، بنزین و گازوئیل می باشد که نرخ این مالیات بر حسب نوع محصول متفاوت است.

توجه به این اقلام و برآورد هزینه آنها در صادرات به ارمنستان از وظایف صادرکنندگان است. برای دریافت مشاوره در زمینه صادرات به ارمنستان کافیست به سایت جهان کالا کارگو مراجعه کنید و راهنمایی های لازم را دریافت کنید.

مهمترین اقلامی که ایران به ارمنستان صادر می کند:

مهمترین اقلامی که ایران به ارمنستان صادر می کند

اگرچه حجم صادرات به ارمنستان در مقایسه با سایر رقبا زیاد نیست و ایران سهم زیادی از بازار ارمنستان ندارد، اما شواهد نشان می دهد که محصولات مختلفی از ایران به ارمنستان صادر می شود.

بر اساس گزارش های منتشر شده، مهم ترین محصولاتی که صادرکنندگان ایرانی محصولات ایرانی را به ارمنستان صادر می کنند به شرح زیر است.

• سوخت های فسیلی
• محصولات پلاستیکی
• مواد شیمیایی معدنی و فلزات گرانبها
• محصولات سرامیکی
• مواد معدنی گوگرد، آهک، خاک، نمک، گوگرد، سیمان و گچ
• آهن و فولاد
• هندوانه، انواع میوه ها و مرکبات
• ظروف شیشه ای و پلاستیکی
• محصولات کشاورزی مانند پسته، فندق و عسل

این اقلام فهرست محصولاتی هستند که قابلیت صادرات به ارمنستان را دارند و ایران در سطح منطقه و حتی جهانی از مزیت رقابتی در این محصولات برخوردار است.

 

قوانین صادرات به ارمنستان:

اگر قصد تجارت با ارمنستان را دارید و می خواهید کالاهای ایرانی به ارمنستان صادر کنید، باید قوانین این کشور را یاد بگیرید و به آنجا صادرات داشته باشید. در ادامه مهمترین قوانین صادرات به ارمنستان آورده شده است که باید به آنها توجه کنید.

طبق قوانین کشور ارمنستان کلیه اقلام صادراتی به این کشور مشمول اظهارنامه مالیاتی می باشند و ۱۰ روز فرصت دارد.ارمنستان سیستم پاسخگویی به صادرات ندارد، اما مجوز صادرات از دولت برای تعدادی از محصولات و صنایع خاص مورد نیاز است.

اقلام دارای مجوز دولتی عبارتند از: سلاح، مواد هسته ای، دارو، گیاهان و غیره.ارمنستان فقط محدودیت های تصویب شده در قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل را اعمال می کند.جهت تشکیل پرونده گمرکی با توجه به نوع صادرات و محصول به مدارک مختلفی نیاز است.

اما به طور کلی فرم CD1 اظهارنامه ارزش گمرکی، قرارداد تحویل کالا، حمل و نقل کالا و غیره. مهم است و صادرکننده باید این اسناد را تهیه و تنظیم کند.
قیمت حقوق گمرکی ارمنستان بر اساس اصل هفتم موافقتنامه عمومی تعرفه ها و تجارت (GATT) 1994 تعیین می شود .

بنابراین ارزش گمرکی کالاهای صادراتی توسط اظهارکننده تعیین می شود،اما در صورت عدم ارائه مدارک کافی در این خصوص، گمرکات میزان آن را بر اساس تعرفه گات و اصول تجارت تعیین خواهند کرد.

کالاها و محصولات برای کمک های بشردوستانه، اشیاء دارای ارزش فرهنگی به طور موقت در خارج از کشور، وسایل نقلیه حمل و نقل بین المللی در حین عملیات ترانزیت و انتقال و غیره. معاف از پرداخت حقوق گمرکی.

هزینه های گمرکی باید به واحد پول رسمی ارمنستان یعنی درام پرداخت شود. توجه داشته باشید که پرداخت باید ظرف مدت سه روز انجام شود در غیر این صورت به ازای هر روز تاخیر ۲۰ درصد از کل هزینه گمرکی جریمه دریافت می شود.

این موارد از مهمترین قوانین صادرات به ارمنستان محسوب می شود و تجار ایرانی باید به این نکات توجه کنند. اما صادرکنندگان باتجربه می دانند که این قوانین مفاد متفاوتی دارد و ممکن است با توجه به نوع کالا، خریدار، زمان ارسال و نحوه ارسال متفاوت باشد.

بنابراین اگر تجربه صادرات کافی ندارید و با قوانین کشور ارمنستان آشنایی ندارید، توصیه می شود از مشاوران صادراتی جهان کالا کارگو کمک بگیرید و با دید باز صادرات به ارمنستان را آغاز کنید.

نکات مهم در صادرات به ارمنستان

نکات مهم در صادرات به ارمنستان:

برای موفقیت در تجارت و ارسال کالا و خدمات به ارمنستان باید به جنبه های مختلف بازاریابی، حقوقی-حقوقی، اقتصادی و سیاسی توجه کرد و به این موضوع به صورت همه جانبه نگاه کرد.

از این رو نکات مهم صادرات کالا به ارمنستان را به صورت مختصر و کاربردی به اشتراک می گذاریم:

۱. در ابتدا توصیه می شود قبل از هر اقدامی با تجار و مشاوران مجرب مشورت کرده و با اکوسیستم اقتصادی و حقوقی ارمنستان آشنا شوید. اگر به مشاوران متخصص نیاز دارید، مشاوران جهان کالا کارگو می توانند در این زمینه به شما کمک کنند.

۲. درک فرهنگ و رفتار مردم ارمنستان و بررسی ترجیحات آنها مهم است، آنها چگونه به بسته بندی محصول نگاه می کنند؟ قدرت خرید آنها چقدر است و به چه محصولاتی نیاز دارند؟ شناخت درست مردم و جامعه این کشور در صادرات درست و انتخاب درست موثر است.

۳. تحقیقات بازاریابی، انتخاب محصول، نوع قیمت گذاری، زمان عرضه به بازار و غیره.

۴. انتخاب تامین کننده، کیفیت مناسب محصول و خرید محصول با قیمت مناسب در قیمت نهایی محصول عرضه شده برای فروش اهمیت دارد. توصیه می شود در انتخاب تامین کننده و تامین برق دقت کنید.

۵. انتخاب روش حمل و نقل مناسب و روش حمل با توجه به ماهیت محصول و شرایط گمرکی مهم است. همچنین مهم است که محصول از کدام پایانه گمرکی وارد ارمنستان می شود.

۶. انتخاب خریدار مناسب در کشور هدف مهم است، محصول را با چه قیمتی خریداری می کنید و محصول به کجا تحویل داده می شود؟ نوع قرارداد خریدار بلند مدت یا کوتاه مدت است. بنابراین توجه به این نکات ضروری است.

این موارد ممکن است کافی نباشد، اما در هنگام صادرات کالا به ارمنستان می تواند به موفقیت و سودآوری صادرکننده کمک کند، پس پاسخ مناسب برای این سوالات را بیابید.

 

فریت بار به ارمنستان:

فریت بار به ارمنستان

با کمک شرکت جهان کالا کارگو شما به راحتی میتوانید بار صادراتی خود را به صورت فریت بار به هر کشوری ارسال کنید. در واقع فریت بار به ارمنستان یکی از راحت ترین روش های صادرات به کشور مقصد و وارد کننده است. با تماس با کارشناسان شرکت جهان کالا کارگو میتوانید با مشاوره رایگان درباره فریت بار به ارمنستان برای صادرات دریافت کنید.

شرکت جهان کالا کارگو:

شرکت جهان کالا کارگو یکی از بهترین شرکت های صادرات کالا به کشور های مختلف است. در این مقاله درباره نحوه صادرات به ارمنستان توضیح دادیم. اگر قصد صادرات به ارمنستان را دارید میتوانید به راحتی با کمک شرکت جهان کالا کارگو صادرات خود را شروع کنید و به آنچه میخواهید دست پیدا کنید.

خدمات شرکت جهان کالا کارگو در برگیرنده تمام نیازهای مشتریان از بسته بندی در مبداء ، بارنامه و ارسال بار هوایی توسط ایرلاین های معتبر دنیا ، تا ترخیص بار در گمرکات و تحویل در مقصد می ‌باشد .

این شرکت با تمرکز بر حمل بار هوایی بین المللی قادر به خدمت رسانی و ارائه مشاوره رایگان در زمینه حمل بار زمینی نیز می ‌باشد.

از جمله ویژگی های شرکت جهان کالا کارگو عبارتند از:

شرکت جهان کالا کارگو

• حمل و نقل و اضافه بار در جهان کالا با بهترین بسته بندی برای جلو گیری از صدمات احتمالی انجام می شود
• جهان کالا کارگو در جهت مشتری مداری تا حد ممکن از هزینه های اضافی که بر دوش مشتری بوده کاسته است و هزینه ارسال بار منصفانه ای را اخذ مینماید
• امکان پیگیری آنلاین وضعیت بار و محموله بعد از ارسال بار به خارج از کشور
• جهان کالا کارگو طرف قرارداد با بیمه های مربوط به باربری میباشد از همین رو میتوانید با آرامش خاطر بار خود را به این شرکت بسپارید
• حمل و نقل و اضافه اثاثیه منزل و شخصی و مبلمان و لوازم منزل از طریق دریائی توسط کانتینر و کشتی از مرز خروجی بندرعباس به کلیه بنادر اروپایی ، آسیایی ، آفریقا ، استرالیا ، آمریکا و کانادا
• حمل و نقل و اضافه بار و لوازم منزل و شخصی و مبلمان و اثاثیه منزل از طریق هوایی (توسط خطوط هوایی داخلی وخارجی) به صورت خرده بار و چارتر از فرودگاه مهرآباد و فرودگاه امام خمینی به کلیه فرودگاه های کشورهای اروپایی ، آسیایی ، آمریکا و کانادا
• مشاوره و انجام کلیه تشریفات گمرکی در مبداء و مقصد و اخذ مجوزهای لازم برای حمل بار به خارج از کشور
• انجام کلیه امور بسته بندی در محل ، تخلیه و بار گیری و سایر خدمات جانبی مورد نیاز مشتری
• تعیین شرایط حمل و نقل و اضافه بار بصورت هوایی و دریایی اعلام نرخ کتبی خدمات

برای کسب اطلاعات بیشتر از قوانین و هزینه های مربوط به صادرات به ارمنستان  می توانید با شماره تلفن های شرکت جهان کالا کارگو تماس بگیرید و مشاوره خوبی در این زمینه دریافت نمایید :

۰۲۱۶۶۵۷۱۱۳۰

۰۲۱۶۶۵۷۱۱۳۱

۰۲۱۴۴۶۶۶۹۳۱

۰۲۱۴۴۶۶۶۹۲۴ 

۰۲۱۵۱۰۰۵۲۴۸

۰۹۱۲۵۷۵۴۰۹۵

 

اگر مطلب را دوست داشتید امتیاز دهید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

9 + 15 =