قدم به قدم صادرات چای را با جهان کالا بردارید:

صادرات چای جهان کالا کارگو

چای یکی از نوشیدنی های مهم و پرطرفدار در ایران و سراسر جهان است. در ایران نیز این نوشیدنی یک محصول استراتژیک محسوب می شود، گردش مالی حاصل از چای ۲ تا ۳ میلیارد تیومن در سال است که جزء جدی صنعت کشاورزی کشور محسوب می شود. چای همیشه در میان خانواده های ایرانی محبوب بوده و یکی از ساده ترین غذاها برای سرو به شمار می رود

با توجه به کیفیت بالای تولید این محصول در ایران و تقاضای زیاد در خارج از مرزهای کشور، این نوشیدنی در طول سالیان متمادی به یک محصول صادراتی تبدیل شده و به همین منظور دولت قوانینی را برای صادرات چای ایرانی وضع کرده است. در این مقاله نگاهی به وضعیت چای ایران می اندازیم و سپس مراحل صادرات چایی را به صورت گام به گام بررسی می کنیم.

 

برای کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با صادرات صادرات چای می توانید با شماره تلفن های شرکت جهان کالا کارگو تماس بگیرید و مشاوره خوبی در این زمینه دریافت نمایید :

۰۲۱۶۶۵۷۱۱۳۰

۰۲۱۶۶۵۷۱۱۳۱

۰۲۱۴۴۶۶۶۹۳۱

۰۲۱۴۴۶۶۶۹۲۴ 

۰۲۱۵۱۰۰۵۲۴۸

۰۹۱۲۵۷۵۴۰۹۵

 

وضعیت کلی بازار صادرات چای ایران در جهان:

به گفته رئیس سازمان چای کشور، چای ایرانی به ۱۷ کشور صادر می شود که برخی از آنها کشورهای همسایه هستند. در حال حاضر حدود ۲۶ هزار هکتار زمین برای کشت چای در استان های گیلان و مازندران وجود دارد. اشتغال ایجاد شده توسط صنعت چای در ایران مهم است.

حدود ۵۵۰۰۰ خانواده کشاورز به طور کامل در این زمینه فعالیت می کنند و از این بخش امرار معاش می کنند. طبق آمار ۱۵۰ کارخانه چای ایران، تقریباً نیم میلیون نفر به طور مستقیم یا غیرمستقیم در این بخش مشغول به کار هستند.

تراکنش مالی سالانه صنعت چای در جهان حدود ۴۰ میلیارد دلار است و ۵۰ کشور در جهان چای کشت می کنند. چای نوشیدنی روزانه نیمی از جمعیت جهان در ۱۶۰ کشور جهان است. تنها روسیه ۱۰ درصد از سهم آمار مصرف چای را به خود اختصاص داده است.

بزرگترین کشورهای صادرکننده چای جهان، چین، هند و سریلانکا هستند. از سوی دیگر، روسیه، آمریکا، مصر، پاکستان و ایران بزرگترین واردکنندگان چای در جهان هستند.سرانه مصرف چای در کشور حدود ۱۰۰ هزار تن است.

ایران از نظر تولید و کشت چای در آمار جهانی رتبه نهم و در آمار مصرف چای در رتبه دوازدهم قرار دارد. تولید چای در ایران تا چند سال اخیر از مرز ۱۰۰ هزار تن گذشت و ایران را جزء ده کشور برتر تولیدکننده چای در جهان قرار داد.

همه اینها اهمیت چنین نوشیدنی ها و تولید آنها را نشان می دهد. اما کاهش حجم صادرات چای ایران در سال های اخیر و به دلیل رفتار نادرست دست اندرکاران این بخش و صادرات تنها ۱۴ هزار تن در سال گذشته نشان دهنده عمق فاجعه است.

صادرات چای مرحله به مرحله:

 

صادرات چای مرحله به مرحله

۱. تعیین نقشه صادرات:

طرح کسب و کار یکی از ارکان اصلی طرح کسب و کار در هر کسب و کار محصولی به حساب می آید. بنابراین، اول از همه، این برنامه را برای خود برنامه ریزی کنید. نکات کلیدی که در این طرح باید به آنها پاسخ داده شود عبارتند از:
• برندسازی بین المللی
• میزان کاهش یا افزایش تقاضای فصلی در بازار جهانی
• کاهش هزینه های ثابت
• استفاده از فناوری های جدید برای بهبود کیفیت و بهینه سازی منابع

۲. راه اندازی یک شرکت:

برای فعالیت در حوزه اقتصاد ابتدا باید شرکت سهامی عام یا خاص ثبت شود. در این شرکت سرمایه، نیروی انسانی، اقدامات مالیاتی و… برای جذب باید اقدامات لازم انجام شود به عنوان مثال در اینجا اولین و اساسی ترین گام برای صادرات چای، تاسیس شرکت و انجام اقدامات فوق می باشد. پس از اینکه شرکت اقدامات مشخص شده را انجام داد، می تواند اقدام به تولید و خرید محصول کند.

امور مالی برای یک شرکت فعال در زمینه واردات و صادرات بسیار مهم است. تجارت و مبادلات در بازارهای جهانی مستلزم انجام این کارها از سوی بانک است و باید یک حساب بین المللی برای معاملات بین المللی باز شود.

۳. بازاریابی و مارکتینگ:

در این بخش، شرکت باید مخاطبان هدف خود را در بازارهای بین المللی مشخص کند. این تعریف شامل کشور، شهر و افراد ساکن در آن منطقه می شود که شرکت ممکن است محصول خود را به فروش برساند. علاوه بر این، یکی دیگر از نکات مهم در کشوری که به آن می روید، قوانین موجود در آن کشور در خصوص محصولات وارداتی است که باید به آن توجه کنید.

کشورهایی که تقاضای بالایی برای صادرات چای دارند باید شناسایی شوند. به عنوان مثال کشوری مانند روسیه از نظر مصرف و واردات چای رتبه اول را در جهان دارد و طبیعتا پتانسیل خوبی برای صادرات چای از ایران دارد.

۴. اطلاعات لازم در مورد بازار کشور هدف:

یکی از موارد اصلی در صادرات، جمع آوری اطلاعات لازم از بازارهای مختلف است. این اطلاعات شامل مقررات واردات، نرخ ارز و غیره است. شامل می شود. در مرحله بعد باید محدوده محصولات یا خدماتی که شرکت شما به مشتریان ارائه می دهد مشخص شود.

 

بسته بندی و آماده سازی محصول

۵. وب سایت شرکتی:

داشتن یک وب سایت مرتب و جذاب برای یک تجارت در دنیای امروز ضروری است. وب سایت شما جایی است که خریداران دیگر از سراسر جهان برای اطلاع از محصول شما از آن بازدید می کنند. با این نظرات، سایت شما باید برای مشتریان شیک، دوستانه و قابل اعتماد به نظر برسد.

در مورد چای نیز لازم است سایت شرکت با توجه به تقاضای بازار هدف شخصی سازی شود. به عنوان مثال، همانطور که قبلا ذکر شد، تقاضا برای چای کیسه ای در بازارهای غربی بسیار بیشتر از چای است. بنابراین خریدار خارجی هنگام بازدید از سایت باید به محصولاتی که می خواهد در سایت خریداری کند و همچنین ظاهر خوب و قابل اعتماد آن توجه داشته باشد.

۶. قیمت گذاری محصول:

قیمت کالای صادراتی با کالای فروخته شده در کشور متفاوت است. برای کالاهای صادراتی، هزینه های صادراتی، وضعیت بازار کشور مقصد، طبق قوانین قابل اجرا و غیره. همه چیز می تواند متفاوت باشد هزینه های صادراتی به دو گروه ثابت و متغیر تقسیم می شوند:

هزینه های ثابت شامل سفر به بازارهای مقدس، بیمه مسئولیت، چک اعتبار و غیره است.هزینه های متغیر شامل ارسال محصول به مقصد، هزینه های حمل و نقل دریایی، هوایی یا زمینی، هزینه های ذخیره سازی، مالیات واردات به کشور مقصد و غیره می باشد. شامل می شود. بنابراین، با توجه به هزینه‌های بیان شده، می‌توان فهمید که قیمت‌گذاری کالاهای صادراتی می‌تواند تا حدودی پیچیده باشد و تمام هزینه‌های متحمل شده باید به دقت کنترل شوند.

۷. بسته بندی و آماده سازی محصول:

در این مرحله با توجه به قوانین و استانداردهای کشور هدف، صادرکننده یا شرکت باید بسته بندی و آماده سازی لازم را برای بارگیری و ارسال انجام دهد.

۸. تعیین قیمت گمرکی:

در ابتدای کار شخص یا شرکت صادرکننده، بیمه و بسته بندی، حمل و نقل، انبارداری، برند و غیره کالای صادراتی. شامل کلیه هزینه های داخلی و مابقی هزینه های ضروری تا روز صدور. مسئولیت تسلیم اظهارنامه نیز به عهده صادرکننده می باشد. خواهد بود.

مشکلات پیش روی صادرکنندگان چای

یکی از مشکلاتی که تولیدکنندگان در رقابت با چای خارجی با آن مواجه هستند، نبود قانون فرآوری مزارع و باغات چای است که باعث شده کیفیت این چای به مرور زمان کاهش یابد.

همچنین یکی از چالش های وقت گیر در صنعت چای، صدور مجوز دستگاه هایی مانند استاندارد است. علاوه بر این، عدم همکاری بانک ها در فرآیند صادرات چای نه تنها بر صادرکننده و کسب و کار او تأثیر می گذارد، بلکه بر تولیدکنندگان و کشاورزان مزارع چای تأثیر منفی می گذارد.

مشکلات پیش روی صادرکنندگان چای

کشورهای واردکننده چای ایران:

همانطور که گفته شد، چای ایرانی عموما به بسیاری از کشورهای همسایه ایران صادر می شود. در راس این لیست عراق قرار دارد که سالانه حدود ۱۸۰ تن چای از ایران وارد می کند. قزاقستان با واردات ۱۱۲ تن چای در رتبه دوم قرار دارد. کشورهای افغانستان، آلمان، هند، تاجیکستان، روسیه، ترکیه و کشورهای حاشیه دریای خزر که بیشترین سهم را در صادرات ایران دارند در رتبه دوم صادرات چای ایران قرار دارند.

بر اساس گزارش گمرک، در نیمه اول سال ۱۳۹۸ حدود ۱۴ هزار و ۳۰۰ تن چای به ارزش ۷۰ میلیون دلار از ایران صادر شده است. همچنین طبق اعلام گمرک میزان واردات چای به ایران در سال جاری حدود ۶۰ تا ۷۰ هزار تن بوده است.

فریت بار چای:

با کمک شرکت جهان کالا کارگو شما به راحتی میتوانید بار صادراتی خود را به صورت فریت بار به هر کشوری ارسال کنید. در واقع فریت بار چای یکی از راحت ترین روش های صادرات چای به کشور مقصد و وارد کننده است. با تماس با کارشناسان شرکت جهان کالا کارگو میتوانید با مشاوره رایگان درباره فریت بار چای برای صادرات دریافت کنید.

شرکت جهان کالا کارگو

شرکت جهان کالا کارگو یکی از بهترین شرکت های صادرات کالا به کشور های مختلف است. در این مقاله درباره نحوه صادرات چایی از کشور توضیح دادیم. اگر قصد صادرات چایی  از کشور را دارید میتوانید به راحتی با کمک شرکت جهان کالا کارگو صادرات خود را شروع کنید و به آنچه میخواهید دست پیدا کنید.

خدمات شرکت جهان کالا کارگو در برگیرنده تمام نیازهای مشتریان از بسته بندی در مبداء ، بارنامه و ارسال بار هوایی توسط ایرلاین های معتبر دنیا ، تا ترخیص بار در گمرکات و تحویل در مقصد می ‌باشد . این شرکت با تمرکز بر حمل بار هوایی بین المللی قادر به خدمت رسانی و ارائه مشاوره رایگان در زمینه حمل بار زمینی نیز می ‌باشد.

شرکت جهان کالا کارگو صادرات چایی

از جمله ویژگی های شرکت جهان کالا کارگو عبارتند از:

• حمل و نقل و اضافه بار در جهان کالا با بهترین بسته بندی برای جلو گیری از صدمات احتمالی انجام می شود
• جهان کالا کارگو در جهت مشتری مداری تا حد ممکن از هزینه های اضافی که بر دوش مشتری بوده کاسته است و هزینه ارسال بار منصفانه ای را اخذ مینماید
• امکان پیگیری آنلاین وضعیت بار و محموله بعد از ارسال بار به خارج از کشور
• جهان کالا کارگو طرف قرارداد با بیمه های مربوط به باربری میباشد از همین رو میتوانید با آرامش خاطر بار خود را به این شرکت بسپارید
• حمل و نقل و اضافه اثاثیه منزل و شخصی و مبلمان و لوازم منزل از طریق دریائی توسط کانتینر و کشتی از مرز خروجی بندرعباس به کلیه بنادر اروپایی ، آسیایی ، آفریقا ، استرالیا ، آمریکا و کانادا
• حمل و نقل و اضافه بار و لوازم منزل و شخصی و مبلمان و اثاثیه منزل از طریق هوایی (توسط خطوط هوایی داخلی وخارجی) به صورت خرده بار و چارتر از فرودگاه مهرآباد و فرودگاه امام خمینی به کلیه فرودگاه های کشورهای اروپایی ، آسیایی ، آمریکا و کانادا
• مشاوره و انجام کلیه تشریفات گمرکی در مبداء و مقصد و اخذ مجوزهای لازم برای حمل بار به خارج از کشور
• انجام کلیه امور بسته بندی در محل ، تخلیه و بار گیری و سایر خدمات جانبی مورد نیاز مشتری
• تعیین شرایط حمل و نقل و اضافه بار بصورت هوایی و دریایی اعلام نرخ کتبی خدمات

بیشتر بخوانید : صادرات خاویار

 

برای کسب اطلاعات بیشتر از قوانین و هزینه های مربوط به صادرات چای  از کشور، همین حالا با کارشناسان مجرب شرکت جهان کالا کارگو تماس بگیرید و اطلاعات دقیق و به روزی را در این زمینه دریافت کنید:

 

 

 

۲/۵ - (۱ امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هجده + سه =