صادرات زعفران به اندونزی مزایا و سود زیادی دارد. اندونزی یکی از بزرگترین قدرت های اقتصادی جنوب شرقی آسیا می باشد. به همین علت صادرات زعفران به اندونزی همیشه مورد توجه تجار بوده است.
زعفران در اندونزی یکی از ادویه های بسیار شناخته شده است و میزان مصرف این ادویه در کشورشان بسیار بالاست. همین موضوع شرایط مطلوبی را فراهم می کند که افراد بتوانند در این بازار به راحتی و با سود بالا فعالیت کنند.
شیوه صادرات زعفران به اندونزی به چه صورت است؟
شیوه صادرات زعفران به اندونزی و راه های ورود به بازار زعفران اندونزی موارد زیر هستند:
شیوه صادرات چمدانی : صادرات چمدانی معمولا میان کشورهای هم مرز انجام می شود و اکثر تجار می توانند به صورت چمدانی زعفران را با خودشان به کشور همسایه ببرند. البته لازم به ذکر است که این مورد برای صادرات از کشور ایران به اندونزی اصلا کاربردی نیست.
صادرات زمینی زعفران : در صادرات زمینی زعفران از طریق خطوط ریلی، کامیونت و… میان کشورهای همسایه انجام می شود. دقت کنید که این مورد هم برای ارسال زعفران از کشور ایران به اندونزی عملی نیست.
صادرات دریایی : صادرات دریایی برای زعفران از طریق ناوگان های دریایی به سراسر دنیا انجام می شود. اما اغلب به دلیل اینکه مدت زمان بیشتری نیاز دارد تا به مقصد اصلی برسد، معمولا برای جابه جا کردن کالاهایی با وزن های بالا و محصولات سنگین تر استفاده می شود.
پس زعفران چون حجم کمی دارد و سبک است به ندرت از طریق کشتی و راه دریایی ارسال می شود. اما این مورد همچنان جز گزینه های صادرات زعفران به اندونزی است چون هزینه کمتری نسبت به ارسال هوایی دارد.
صادرات از راه هوایی : بهترین و عاقلانیه ترین گزینه برای صادرات زعفران به اندونزی، صادرات از راه هوایی است. این شیوه برای ارسال زعفران صادراتی یکی از رایج ترین روش ها است. چون زعفران هم حجم کمی دارد و هم بسیار سبک وزن است.
پس بهترین روش صادرات زعفران به اندونزی از طریق راه های هوایی است.
شیوه صادرات عمده زعفران به اندونزی
یکی دیگر از شیوه های صادرات زعفران به اندونزی، صادرات به صورت عمده است. در این شیوه معمولا وزن های ۱ کیلو به بالا به صورت فله خرید و فروش می شود که می تواند حاشیه سود بهتری را برای همه ی فعالان این حوزه داشته باشد.
اگر قصد دارید به صورت عمده در بازار زعفران اندونزی تجارت کنید، باید با افرادی که زعفران را عمده از شما خرید میخرند در ارتباط باشدی.( افرادی مانند تجار، شرکت ها، صاحبین رسوران ها و ….)
بازار زعفران در اندونزی چطور است؟
فعالان حوزه صادرات می توانند در بازارهای زعفران اندونزی، به صورت عمده و یا خرده زعفران صادراتی را به فروش برسانند. بیشتر خرید و فروش های انجام شده در بازار زعفران اندونزی به صورت خرده است که در بسته بندی های ۱ تا ۵۰ گرمی به فروش می رسد.
اندونزیایی ها معمولا در غذاها و نوشیدنی های خودشان از گیاه زعفران زیاد استفاده می کنند. این مدل از فعالیت قطعا سود کمتری نسبت به خرید و فروش زعفران صادراتی دارد اما توجه کنید که قیمت زعفران در دانمارک بسیار بیشتر است.
بیشتر بخوانید : صادرات زعفران به عمان
قیمت زعفران در اندونزی چند است؟
قیمت زعفران در اندونزی در هر کدام از بازارها و مخصوصا بازارهای اروپایی آن به عوامل متفاوتی بستگی دارد. عواملی مانند:
- میزان قدرت برند شرکت ارائه دهنده زعفران
- روش بازاریابی برند ها و مغازه دار ها
- کیفیت محصول (ارگانیک باشد، غیر ارگانیک باشد، درجه ۱و ۲ و…)
- مدل زعفران (زعفران سوپر نگین، زعفران نگین، سرگل زعفران، پوشال زعفران)
- نوع بسته بندی محصول
- نوع گواهی های بهداشتی محصول و ….
صادرکنندگان زعفران اغلب کدام کشورها هستند؟
کشور ایران (۹۶.۵ میلیون دلار)
کشور اسپانیا (۷۳.۱ میلیون دلار)
کشور افغانستان (۱۶ میلیون دلار)
کشور پرتغال (۱۰.۸ میلیون دلار)
کشور فرانسه (۸.۷۹ میلیون دلار)
بزرگ ترین خریداران زعفران کدام کشورها هستند؟
کشور اسپانیا (۵۲.۶ میلیون دلار)
کشور فرانسه (۱۹.۱ میلیون دلار)
کشور ایتالیا (۱۸.۵ میلیون دلار)
کشور ایالات متحده (۱۷ میلیون دلار)
کشور امارات متحده عربی (۱۶.۵ میلیون دلار)
بهترین مقاصد برای صادرات زعفران صادراتی ایران کجاست؟
کشور امارات متحده عربی
کشور اسپانیا
کشور چین
کشور عربستان سعودی
کشور هند
کشور سوئد
کشور هنگ کنگ
کشور ایتالیا
کشور تایوان
کشور قطر
کشور اندونزی
بیشتر بخوانید: صادرات زعفران به ژاپن
نکاتی که باید برای صادرات زعفران به آن توجه کنید:
۱-برای اینکه صادرات از سود خوبی برای شما برخوردار باشد پیشنهاد می کنیم طولانی مدت کار کنید.
۲-کشورهای مناسب و هدفمند را برای صادرات انتخاب کنید.
۳-از شیوه های قوی بازاریابی بین المللی استفاده کنید.
۴-سعی کنید با قوانین کشورهای صادر کننده و وارد کننده زعفران آشنایی کافی داشته باشید.
۵-اغلب خریداران برای خرید محصول شما نمونه محصول از شما می گیرند دقت کنید که کیفیت محصول شما برای فرستادن نمونه، خیلی بالا باشد و همینطور محصول صادراتی با نمونه محصولتان کاملا مطابقت داشته باشد و در طول صادرات همیشه کیفیت کالای خود را حفظ کنید تا باعث از دست رفتن بازار صادراتی شما نشود.
۶-در نمایشگاه های مرتبط با زعفران و واردات زعفران در کشورهای مقصد حتما شرکت کنید.
۷-همیشه کالای خود را بیمه کنید.
۸-مراحل عقد قرارداد خود با کشور مقصد را حتماً به صورت قانونی انجام دهید.
۹-خدمات بیمه ای و حمل و نقل و گمرک اهمیت زیادی دارند، حتماً از یک وکیل یا شخص حقوقی ماهر برای انجام این کار کمک بگیرید.
۱۰-برای ورود به بازار صادرات حتما آموزش کافی ببینید، اتاق های بازرگانی مراکز استان ها آموزش هایی در رابطه با صادرات کالا برگزار می کنند.
۱۱-تلاش کنید قبل از بستن قرارداد در مورد شخص خریدار تحقیقات لازم را انجام دهید.
۱۲-اصلا نیازی نیست برای صادرات از مقادیر زیاد استفاده کنید.
۱۳-رقیب های بین المللی خود را شناسایی کنید.
۱۴-هم در مقصد صادرات و هم در مبدا مجوز های لازم را تهیه کنید.
۱۵-با توجه به توضیحاتی که دادیم شما باید برای صادرات زعفران به نکات زیادی توجه کنید و البته پیشنهاد می کنیم حتما قبل از اقدام به صادرات اطمینان حاصل کنید که کشور خود را از محصولتان اشباع کرده باشید و سپس اقدام به صادرات کنید.
سخن آخر
ما در این مقاله شما را با آمار کشور های مختلف و همچنین نکات مهمی در رابطه با صادرات زعفران به اندونزی آشنا کردیم و امیدوارم مطالب برای شما مفید بوده باشد.
در صورت وجود هرگونه سوالی یا در صورت تمایل به دریافت اطلاعات بیشتر با کارشناسان ما در تماس باشید تا به صورت رایگان مشاوره های مورد نیاز را به شما ارائه کنند.
زعفران در کشور ما ایران به عنوان طلای سرخ شناخته می شود و از نظر منابع صادراتی هم جز منابع بسیار مهم کشور ما به حساب می آید پس برای ورود به بازار کار این طلای سرخ حتما باید اطلاعات کافی در تمامی زمینه های آن را داشته باشید و سپس اقدام به فعالیت کنید تا بتوانید در این صنعت شناخته شده شوید و به موفقیت برسید.
ما در کنار شما هستیم تا مسیر برای رسیدن شما به نقطه عطف این بازار سودآور روشن و ساده باشد.