بدون شک صادرات پلاستیک به ترکیه یکی از سودآورترین ظروف یکبار مصرف است. بازرگانی که قصد صادرات به ترکیه را دارند و می خواهند برای موفقیت بیشتر در این زمینه مشاوره دریافت کنند می توانند از کارشناسان ما کمک بگیرند.
بیشتر بخوانید : صادرات به خارج از کشور
برای کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با صادرات پلاستیک به ترکیه می توانید با شماره تلفن های شرکت جهان کالا کارگو تماس بگیرید و مشاوره خوبی در این زمینه دریافت نمایید :
آمار صادرات پلاستیک به ترکیه و دیگر کشورهای همسایه:
به گزارش خبرگزاری های موثق ایران، ۵۹۰ هزار تن انواع محصولات پلاستیکی با ارزشی بیش از ۱.۴ میلیارد دلار به کشورهای همسایه به ویژه ترکیه و عراق صادر شد. خبر مهم این است که معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت در همایش ملی نوآوری تاکید کرد که باید سرمایه گذاری در صنعت پلاستیک افزایش یابد و استفاده از روش های نوین و فناوری های روز برای تولید محصولات جدید تشویق شود.
وی گفت: قطعاً با ارزش گذاری پتروشیمی ها، جلوگیری از فروش نفت خام می تواند منجر به ارزش افزوده بیشتر در صنایع دیگر مانند محصولات پلاستیکی شود.به گفته این مقام مسئول، در طول سال بیش از ۵۰ میلیون تن محصولات پتروشیمی در کشورمان تولید می شود که بخش زیادی از آن به عنوان مواد اولیه اساسی صادر می شود.
ارزش صادرات گروه کالاهای پلاستیکی از ایران در سال ۲۰۱۸، ۱۴.۲ میلیون دلار بوده است. البته فروش این گونه کالاها از ایران به کشورهای همسایه ۲۳۴ درصد افزایش داشته است.
بیشتر بخوانید: صادرات به ترکیه
شرایط صادرات پلاستیک به ترکیه:
نکته مهمی که در این گونه آثار باید مورد توجه قرار گیرد این است که صادرات پلاستیک به ترکیه زمانی امکان پذیر است که در کشور ما ممنوعیتی نداشته باشد، یعنی در فهرست کالاهای ممنوعه قرار نگیرد.
دلیل ممنوعیت صادرات پلاستیک در ایران چه می تواند باشد؟ یکی از مهم ترین دلایل آن این است که کالاهای پلاستیکی به دلیل نیاز کشور ما پاسخگوی نیاز مردم نیست، یعنی گاهی اوقات تولید در کشور ما کم است، در این صورت صادرات توصیه و ترجیح داده نمی شود.
می توان فاکتوری را که در فهرست کالاهای ممنوعه قرار می گیرد و از طرف دولت اجباری است، تأیید و از آن جلوگیری کرد، اما گاهی اوقات تولید بیش از نیاز مردم است که در این صورت محل کار اجاره ای است.
اما برای افزایش چنین صادراتی انجام اقدامات اساسی در این زمینه صحیح تر است به عنوان مثال اگر از الیاف کالاهای پلاستیکی به دلیل ارزش افزوده آن استفاده کنیم به راحتی می توانیم بازار وسیع تری برای این امر ایجاد کنیم. .
امروزه با توجه به موقعیت تجاری ایران و ترکیه، تقاضای این کشور برای صادرات پلاستیک به کشورمان افزایش یافته است. البته این نوع صادرات در دنیای تجارت به ارقام خوبی دست یافته است.
ترکیه یکی از کشورهای همسایه ایران است و بسیاری از ایرانیان با این کشور ارتباط دارند. این ارتباطات بیشتر برای تجارت و تجارت است. زیرا ترکیه از نظر اقتصادی و گمرکی شباهت زیادی به ایران دارد و تجارت با ترک ها برای ایرانی ها بسیار آسان است.
به طوری که بسیاری از کسب و کارها همیشه تمایل به صادرات به ترکیه دارند و مراحل قانونی این امر را دنبال می کنند. البته این کار اصلا آسان نیست و برای این کار باید قوانین و مقررات ترکیه و ایران را بدانید.
روش ها و مراحل صادرات به ترکیه:
صادرات کالا به ترکیه فرآیند ساده ای دارد و به روش های مختلفی می توان کالا را از ایران به ترکیه وارد کرد. اما اگر بخواهیم مراحلی را برای صادرات به ترکیه به شما معرفی کنیم، می توانیم این مراحل را به ۴ دسته تقسیم کنیم.
البته این مراحل بسیار سخت و زمان بر هستند و انجام هر کدام ممکن است ماه ها طول بکشد. برای اینکه شما با روند کلی این تجارت آشنا شوید، مراحل صادرات به ترکیه را به اختصار شرح می دهیم:
۱. مرحله بررسی بازار صادراتی به ترکیه:
صادرات به ترکیه توسط تولیدکنندگان و بازرگانان قابل انجام است و همه آنها شرایط متفاوتی در این فرآیند خواهند داشت. در مرحله اول صادرات باید محصولاتی که می خواهید در بازار ترکیه حضور داشته باشند را از نظر قیمت کلی و سودآوری بررسی کنید. داشتن اطلاعات در مورد کالاهای درخواست شده در ترکیه و سود حاصل از آن می تواند بسیار ارزشمند باشد.
۲. مرحله بررسی قوانین صادرات به ترکیه:
در مرحله دوم باید قوانین صادرات به ترکیه را تجزیه و تحلیل و تجزیه و تحلیل کنید و در نظر بگیرید که کدام روش صادرات صادرات کالای مورد نظرتان را برای شما آسان می کند. هنگامی که روش مورد نظر خود را پیدا کردید، باید مراحل اداری و قوانین رسمی آن را مطالعه کنید.
هر کالایی شرایط متفاوتی برای واردات و صادرات دارد و شما باید قوانین و مقررات آن را بدانید تا عملیات صادرات خود را ساده کنید. در واقع هر چه بیشتر در مورد این رشته اطلاعات داشته باشید، صادرات به ترکیه برای شما آسان تر خواهد بود.
۳. مرحله عملی صادرات به ترکیه:
اکنون که از کلیه قوانین و مقررات صادرات کالاهای خود مطلع هستید، می توانیم به مرحله عملی برویم. در این مرحله باید فرآیند عملی را آغاز کرده و کالای خود را برای صادرات به ترکیه بارگیری کنید.
در واقع در این مرحله باید بتوانید کالای خود را از گمرک ایران دریافت کنید و انتظار می رود تا چند روز دیگر این کار را انجام دهید. البته باید قوانین گمرک ایران را در مرحله قبل به خوبی مطالعه می کردید تا دچار مشکلات عمده حقوقی نشوید.
۴. مرحله نهایی صادرات به ترکیه:
اکنون برای رد کالای خود از گمرک ایران باید مقداری هزینه پرداخت کنید. زیرا گمرک همیشه از مردم هزینه ای دریافت می کند که برای دریافت کالای خود باید پرداخت کنند.
البته این کالا شامل صادرات چمدان به ترکیه نمی شود و شما می توانید کالاهای صادراتی ایران را به میزان تعیین شده توسط گمرک به ترکیه صادر کنید. هنگامی که تمام کالاهای خود را از مرز عبور دادید و وارد ترکیه شدید، می توانید آنها را بفروشید.
ترخیص کالا از گمرک ترکیه:
ارتباط ساده یکی از مهمترین نکاتی است که گمرک ترکیه بر آن تاکید دارد. زیرا تاجرانی که به زبان ترکی صحبت می کنند و می توانند به خوبی با بازرگانان ترک ارتباط برقرار کنند، می توانند کالاهای خود را با سهولت و سرعت بیشتری از گمرک ترکیه تهیه کنند.
این اتفاق بسیاری از بازرگانان خارجی را مجبور به یادگیری زبان ترکی کرد و ارتباطات تجار ایرانی و خارجی را به شدت تحت تاثیر قرار داد. به عبارت دیگر تسلط به زبان ترکی در صادرات به ترکیه نیز تاثیر دارد.
عوارض عبور کالا از گمرک ترکیه:
گمرک برای برخی کالاها مالیات تعیین کرده است که مردم باید به آن توجه کنند. البته این موارد فقط برای صادرات جزئی و جزئی است و در صادرات کالاهای فله صدق نمی کند. بلکه فقط برای کالاهایی است که با مسافر و به صورت بار وارد کشور می شود.
مالیات کالا ۱۰ درصد ارزش کل آن است و در برخی موارد شامل کسری می شود. اگر صادرات به صورت فله ای باشد، این تعرفه متفاوت است و برای هر محصول متفاوت است.
فریت بار پلاستیک:
با کمک شرکت جهان کالا کارگو شما به راحتی میتوانید بار صادراتی خود را به صورت فریت بار به هر کشوری ارسال کنید. در واقع فریت بار پلاستیک یکی از راحت ترین روش های صادرات پلاستیک به کشور مقصد و وارد کننده است. با تماس با کارشناسان شرکت جهان کالا کارگو میتوانید با مشاوره رایگان درباره فریت بار پلاستیک برای صادرات دریافت کنید.
بیشتر بخوانید : فریت بار ترکیه
شرکت جهان کالا کارگو:
شرکت جهان کالا کارگو یکی از بهترین شرکت های صادرات کالا به کشور های مختلف است. در این مقاله درباره نحوه صادرات پلاستیک به ترکیه توضیح دادیم. اگر قصد صادرات پلاستیک به ترکیه به خارج از کشور را دارید میتوانید به راحتی با کمک شرکت جهان کالا کارگو صادرات خود را شروع کنید و به آنچه میخواهید دست پیدا کنید.
خدمات شرکت جهان کالا کارگو در برگیرنده تمام نیازهای مشتریان از بسته بندی در مبداء ، بارنامه و ارسال بار هوایی توسط ایرلاین های معتبر دنیا ، تا ترخیص بار در گمرکات و تحویل در مقصد می باشد . این شرکت با تمرکز بر حمل بار هوایی بین المللی قادر به خدمت رسانی و ارائه مشاوره رایگان در زمینه حمل بار زمینی نیز می باشد.
از جمله ویژگی های شرکت جهان کالا کارگو عبارتند از:
• حمل و نقل و اضافه بار در جهان کالا با بهترین بسته بندی برای جلو گیری از صدمات احتمالی انجام می شود
• جهان کالا کارگو در جهت مشتری مداری تا حد ممکن از هزینه های اضافی که بر دوش مشتری بوده کاسته است و هزینه ارسال بار منصفانه ای را اخذ مینماید
• امکان پیگیری آنلاین وضعیت بار و محموله بعد از ارسال بار به خارج از کشور
• جهان کالا کارگو طرف قرارداد با بیمه های مربوط به باربری میباشد از همین رو میتوانید با آرامش خاطر بار خود را به این شرکت بسپارید
• حمل و نقل و اضافه اثاثیه منزل و شخصی و مبلمان و لوازم منزل از طریق دریائی توسط کانتینر و کشتی از مرز خروجی بندرعباس به کلیه بنادر اروپایی ، آسیایی ، آفریقا ، استرالیا ، آمریکا و کانادا
• حمل و نقل و اضافه بار و لوازم منزل و شخصی و مبلمان و اثاثیه منزل از طریق هوایی (توسط خطوط هوایی داخلی وخارجی) به صورت خرده بار و چارتر از فرودگاه مهرآباد و فرودگاه امام خمینی به کلیه فرودگاه های کشورهای اروپایی ، آسیایی ، آمریکا و کانادا
• مشاوره و انجام کلیه تشریفات گمرکی در مبداء و مقصد و اخذ مجوزهای لازم برای حمل بار به خارج از کشور
• انجام کلیه امور بسته بندی در محل ، تخلیه و بار گیری و سایر خدمات جانبی مورد نیاز مشتری
• تعیین شرایط حمل و نقل و اضافه بار بصورت هوایی و دریایی اعلام نرخ کتبی خدمات
برای کسب اطلاعات بیشتر از قوانین و هزینه های مربوط به صادرات پلاستیک به ترکیه ، همین حالا با کارشناسان مجرب شرکت جهان کالا کارگو تماس بگیرید و اطلاعات دقیق و به روزی را در این زمینه دریافت کنید:
بیشتر بخوانید :