صادرات برنج به آلمان : قیمت + هزینه ارسال

صادرات برنج به آلمان

آلمان یکی از کشورهای اروپایی پیشرو در زمینه اقتصادی است و در شاخص های توسعه انسانی رتبه ششم را دارد. آلمان با ۸۰ میلیون نفر جمعیت یکی از مناسب ترین بازارها برای صادرات است.در همین ابتدا یادتون نره مقاله های  کارگو به  آلمان  و فریت بار به آلمان را هم بخوانید زیرا پیش نیاز  صادرات برنج به آلمان است.

آلمان دومین اقتصاد صادراتی در جهان است. در آلمان که آلمان در سال ۲۰۱۷ ۳۳.۱ میلیارد دلار صادرات و تقریباً ۸۰.۱ میلیارد دلار واردات داشت، تراز تجاری ۲۵۱ میلیارد دلاری تشکیل شد و تولید ناخالص داخلی آلمان در همان سال به ۶۸.۳ میلیارد دلار رسید. برای هر نفر حدود ۶.۵۰ دلار بود. به همین دلیل صادرات به آلمان، رشد اقتصادی این کشور بسیار خوب است.

 

برای کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با صادرات برنج به آلمان می توانید با شماره تلفن های شرکت جهان کالا کارگو تماس بگیرید و مشاوره خوبی در این زمینه دریافت نمایید :

۰۲۱۶۶۵۷۱۱۳۰

۰۲۱۶۶۵۷۱۱۳۱

۰۲۱۴۴۶۶۶۹۳۱

۰۲۱۴۴۶۶۶۹۲۴ 

۰۲۱۵۱۰۰۵۲۴۸

۰۹۱۲۵۷۵۴۰۹۵

 

صادرات آلمان:

با توجه به جمعیت ۸۰ میلیونی این کشور، بازار آلمان را می توان بازاری با پتانسیل صادراتی بالا دانست. از آنجایی که درآمد سرانه این کشور بسیار بیشتر از سایر کشورها است، در نتیجه تقاضا برای کالاهای باکیفیت بالا بوده و فرصت مناسبی برای واردات کالاهای با کیفیت و مطابق با استانداردهای این کشور است.

این کشور یکی از بزرگترین صادرکنندگان جهان محسوب می شود و عمده صادرات آلمان شامل مواد شیمیایی، ماشین آلات، ساختمانی، حمل و نقل، فلزات، پلاستیک و لاستیک، محصولات کاغذی، مواد غذایی، منسوجات و مواد معدنی است. از مهم ترین کالاهای صادراتی ایران به آلمان می توان صادرات خشکبار  به آلمان ، صادرات پسته و صادرات زعفران ایران را برشمرد که بازار مناسبی در این کشور دارد.

واردات از آلمان:

و با توجه به توضیحات بند اول کل واردات آن که برابر با صادرات آن از تمامی کشورهای صادرکننده به آلمان است، تقریباً ۸۰.۱ هزار میلیارد دلار بوده است. البته بیشترین واردات آلمان عبارتند از: ماشین آلات، پلاستیک و لاستیک، حمل و نقل، سازه ها، مواد شیمیایی، فلزات، مواد غذایی، مواد معدنی، منسوجات و محصولات حیوانی.

در اینجا خلاصه ای از قوانین و مقررات واردات و صادرات (قوانین تجارت و تجارت) به آلمان آمده است:

• قانون اساسی
• قانون صادرات به آلمان
• قانون واردات کالا
• قانون ثبت شرکت
• قانون گمرک
• قانون ثبت شعبه
• قانون مالیات بر درآمد

قانون اساسی آلمان

قانون اساسی آلمان:

در ۸ مه ۱۹۴۹ قانون اساسی جمهوری فدرال آلمان با امضای متفقین غربی در ۱۲ مه و سرانجام در ۲۳ می ۱۹۴۹ به تصویب رسید و لازم الاجرا شد. یازده بخش از قانون اساسی فدرال در زیر مورد بحث قرار می گیرد:
۱. حقوق اساسی
۲. فدراسیون و ایالت ها
۳. پارلمان فدرال
۴. شورای فدرال
۵. رئیس جمهور فدرال
۶. دولت فدرال
۷. قانون فدرال
۸. مجری قانون فدرال و دولت فدرال
۹. داوری
۱۰. سیستم مالی
۱۱. ویرایش های انتقالی و نهایی

قوانین و مقررات صادرات به آلمان:

یکی از مهم ترین قوانین و مقررات صادرات به آلمان قوانین مهاجرتی است که از طریق کارت آبی و سرمایه گذاری امکان پذیر است. باید یک اصل به رسمیت شناختن متقابل وجود داشته باشد، به این معنی که کشورهای عضو اتحادیه اروپا به کالاهایی اجازه ورود به بازارهای خود را بدهند که در سایر کشورهای عضو نیز به صورت قانونی عرضه می شود، حتی اگر با قوانین و مقررات اروپا مطابقت نداشته باشد. . تنها از یک راه می توان نافرمانی کرد، خواه بهداشت، ایمنی عمومی یا حفاظت از محیط زیست.

آشنایی با مالیات بر ارزش افزوده یا مالیات بر ارزش افزوده در قوانین و مقررات مربوط به صادرات به آلمان:

مالیات بر ارزش افزوده که در قوانین و مقررات صادرات به آلمان گنجانده شده است، در واقع مالیات بر فروش چند مرحله ای است که توسط مصرف کننده خصوصی تهیه و ارائه می شود. مالیات بر ارزش افزوده همیشه دارای مقدار متناسبی است که در زمان خرید محصول پرداخت می شود.

هنگام صادرات به آلمان از کشورهای غیر اروپایی، محدودیت های تعرفه ای و غیرتعرفه ای برای محصولات صادر شده به آلمان وجود دارد.در حال حاضر معاملات خوب در بازار آلمان تحت کنترل مستقیم مقررات اتحادیه اروپا است.

قوانین و حقوق گمرکی در آلمان:

در آلمان محاسبه کالا بر اساس حقوق گمرکی بر اساس ارزش CIF و در برخی موارد وزن آن انجام می شود، کشورهای عضو اتحادیه اروپا از پرداخت حقوق گمرکی برای صادرات به آلمان معاف هستند. و این قانون برای کلیه خرید و فروش واردات و صادرات آلمان در کشورهای عضو اتحادیه اروپا اعمال می شود، البته باید توجه داشت که کشورهای غیر اتحادیه اروپا نیز عوارض گمرکی پایینی می پردازند.
خدمات شرکت جهان کالا کارگو در برگیرنده تمام نیازهای مشتریان از بسته بندی در مبداء ، بارنامه و ارسال بار هوایی توسط ایرلاین های معتبر دنیا ، تا ترخیص بار در گمرکات و تحویل در مقصد می ‌باشد . این شرکت با تمرکز بر حمل بار هوایی بین المللی قادر به خدمت رسانی و ارائه مشاوره رایگان در زمینه حمل بار زمینی نیز می ‌باشد.

 

قوانین و حقوق گمرکی در آلمان:

از جمله ویژگی های شرکت جهان کالا کارگو عبارتند از:

• حمل و نقل و اضافه بار در جهان کالا با بهترین بسته بندی برای جلو گیری از صدمات احتمالی انجام می شود
جهان کالا کارگو در جهت مشتری مداری تا حد ممکن از هزینه های اضافی که بر دوش مشتری بوده کاسته است و هزینه ارسال بار منصفانه ای را اخذ مینماید
• امکان پیگیری آنلاین وضعیت بار و محموله بعد از ارسال بار به خارج از کشور
جهان کالا کارگو طرف قرارداد با بیمه های مربوط به باربری میباشد از همین رو میتوانید با آرامش خاطر بار خود را به این شرکت بسپارید
• حمل و نقل و اضافه اثاثیه منزل و شخصی و مبلمان و لوازم منزل از طریق دریائی توسط کانتینر و کشتی از مرز خروجی بندرعباس به کلیه بنادر اروپایی ، آسیایی ، آفریقا ، استرالیا ، آمریکا و کانادا
• حمل و نقل و اضافه بار و لوازم منزل و شخصی و مبلمان و اثاثیه منزل از طریق هوایی (توسط خطوط هوایی داخلی وخارجی) به صورت خرده بار و چارتر از فرودگاه مهرآباد و فرودگاه امام خمینی به کلیه فرودگاه های کشورهای اروپایی ، آسیایی ، آمریکا و کانادا
• مشاوره و انجام کلیه تشریفات گمرکی در مبداء و مقصد و اخذ مجوزهای لازم برای حمل بار به خارج از کشور
• انجام کلیه امور بسته بندی در محل ، تخلیه و بار گیری و سایر خدمات جانبی مورد نیاز مشتری
• تعیین شرایط حمل و نقل و اضافه بار بصورت هوایی و دریایی اعلام نرخ کتبی خدمات

 

برای کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با صادرات برنج به آلمان می توانید با شماره تلفن های شرکت جهان کالا کارگو تماس بگیرید و مشاوره خوبی در این زمینه دریافت نمایید :

۰۲۱۶۶۵۷۱۱۳۰

۰۲۱۶۶۵۷۱۱۳۱

۰۲۱۴۴۶۶۶۹۳۱

۰۲۱۴۴۶۶۶۹۲۴ 

۰۲۱۵۱۰۰۵۲۴۸

۰۹۱۲۵۷۵۴۰۹۵

بیشتر بخوانید : اثاث کشی به آلمان 

اگر مطلب را دوست داشتید امتیاز دهید!

2 دیدگاه در “صادرات برنج به آلمان : قیمت + هزینه ارسال

  1. مرتضی صمدنیا میگوید:

    با سلام و خسته نباشید خدمت اساتید و بازرگانان گرامی بنده قصد صادرات دارم کسی میتونه کمکم کنه میخوام برنج پسته و زعفران صادر کنم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 + هجده =